Nagyobb betűk

Megoldások a Beltone-tól

Hallásgondozási megoldásait a Beltone a legújabb technológiák segítségével úgy fejleszti, hogy azok minden életstílusban, minden elképzelhető típusú halláskárosodásra megoldást nyújtsanak. Ebben a szekcióban biztosan rátalál majd arra a készülékre amely önnek minden szempontból ideális.

Beltone First 

Fedezze fel a Beltone megoldásait:

Beltone First

Beltone First

Egy forradalmi "Made for iPhone® ", azaz kifejezetten az iPhone-hoz tervezett hallókészülék amely emellett nem csupán az egyik legkisebb mini RIE a piacon, de csúcstechnológiás megoldások sokaságát vonultatja fel, hogy elhozzon önnek egy csodás, hangokkal teli életet.
Bővebben
Hand 3

Beltone Hallókészülékek

A Beltone készülékei a piac legkisebbjei és legdiszkrétebb közt vannak és tudásuk precízen az ön egyedi igényeihez igazíthatóak.


Fedezze fel
Direct Line Line up

2.4 GHz-es személyi vezeték nélküli hálózat a Beltone-tól

A Beltone vezeték nélküli kiegészítői közvetlenül az ön hallókészülékébe továbbítják az ön által legfontosabbnak tartott hangokat.
Bővebben

Beltone First - A film

Tekintse meg miként csatlakozik a forradalmi Beltone First az iPhone-hoz és hogyan segít önnek, hogy jobban hallhasson még a nehezebb szituációkban is. A Beltone First egy "Made for iPhone" azaz kifejezetten az iPhone-hoz gyártott készülék.