Beltone technológia

A Beltone technológiáinak legfőbb célja a halláskárosultak számára a lehető legtermészetesebb hangzás elérése. Számos adaptív és automatikus rendszer segít önnek, hogy Beltone készülékeit könnyedén ügyfeleinek egyedi igényeire szabja. A Széles Dinamika-Tartományú compresszió és a nagy sebességű digitális hang-feldolgozás révén a Beltone készülékei nagyon pontosan adják vissza a hallás élményét a halláskárosultaknak.  

Fedezze fel a Beltone készülékeiben működő technológiákat:

Curvilinear_Rapid_graph

Lágy és pontos frekvencia reakció

A Rapid17™ egy digitális hang-feldolgozó rendszer amely imitálja a fülkagyló kritikusan fontos görbületeit és vonalait, így lehetővé teszi a pontos frekvencia-alakítást, ezáltal minden fajta halláscsökkenés hatékony kompenzációját. A Rapid rendszer 9, 6 és 3 csatornás kivitelben is elérhető.   

Spatial Directionality 134X194

Térbeli Direkcionalitás

A térbeli direkcionalitás egy binaurális illesztési mód amely során az egyik oldali készülék egy adott irányba fókuszál, míg a másik oldali minden irányban, a teljes környezetet figyeli. Ennek eredménye egy még inkább életszerűbb élmény.  

WDRC-graph

Optimalizált hallástartomány

A Beltone egyedi, Görbevonalú Széles Dinamika-Tartományú Tömörítési rendszere megbecsüli az egészséges fülkagyló hangokra gyakorolt erősítését.

A három illesztési görbén, 50 bB, 70 dB és 90 dB finomhangolás végezhető az egyes bemeneti szintekhez, garantálva, hogy minden hang hallható, és kényelmes. Ezt kiegészítve, az MPO csatornánként működik, megakadályozva a kényelmes szint feletti erősítést. Az ön ügyfelei a következő előnyökben részesülnek:
  • Természetesebb hangzás
  • Egyénre szabott erősítés a hangok optimális érzékelése érdekében
  • Védelem a hirtelen jelentkező nagy erejű hangok ellen
  • A hallástartomány optimális kihasználása
reach_feedback

Hatékony visszacsatolásgátlás

A kiváló hangminőség eléréséhez elengedhetetlen a hiba és bizonytalanság nélkül működő visszacsatolást gátló rendszer. Egy ilyen rendszerrel ön biztosíthatja a sikeres illesztéshez szükséges erősítést és kényelmet.

Amint egy felerősített hang kiszivárog a fülből és azt észleli a készülék mikrofonja, létrejön a visszacsatolási hurok és hallhatóvá válik egy jellegzetes sípolás, "fütyülés". A Beltone Adaptív-Aktív Visszacsatolásgátló rendszere létrehoz egy audió jelet amely frekvenciáját és amplitudóját tekintve azonos a visszacsatoló hanggal, de ellentétes fázisú és így megszűnteti a hurkot, kioltva a "fütyülést".

A Beltone Visszacsatolás Törlő rendszere WhistleStop-pal fejlettebb visszacsatolás-minta modellezést eredményez és magasabb stabil erősítést mint bármely más rendszer a piacon.

Sound_cleaner_graph

A hallgatás kellemesebbé válik

A Beltone Sound Cleaner és a Sound Cleaner Pro két spektrumos kivágáson alapuló zajszűrő rendszer. Mind a 17 csatornán egyszerre működnek és 1 miliszekundumonként elemzik a bejövő jelet, hogy beszéd, vagy épp zaj található benne. A zajszűrők megbecsülik a beszéd szüneteiben fellelhető zaj spektrumát és eltávolítja azt a továbbított jelből. A Sound Cleaner Pro a Sound Cleaner-re épül és nem csak csökkenti a zaj mértékét, de mindezt anélkül, hogy a jelben található beszédet jelentős mértékben csorbítaná.

Wind_noise_graph

Hatékony Szélzaj Csökkentés

A Szélzaj-Csökkentő rendszer felismeri és elnyomja még az enyhe szellő által keltett zajokat is. Ez a funkció többféle intenzitásra állítható. Enyhe (-10dB), Közepes (-15dB) Erős (-20dB).  

reach_diagram_smartbeam

Fejlesztett Beszédértés

A Smart Beam Steering, azaz az Intelligens Sugár-Irányítás rendszere az Adaptív Direkcionalitás részeként a beszédértést hivatott javítani. Az Intelligens Sugár-Irányítás rendszere automatikusan alkalmazkodik a direkcionális sugár optimális szélességéhz. Ennek köszönhetően a felhasználó a hasznos jelre figyelhet, még folyamatosan változó környezetekben is.ACS_satisfy_graph

Az optimális beállításokért

A Beltone Használati Napló (Satisfaction Journal) folyamatosan információt gyűjt a készülék használatáról. Ezek az információk hasznosak lehetnek az első illesztést követő további állítások alkalmával és a tanácsadás is pontosabb lehet az adatok felhasználásával.
 
A Beltone Satisfy megkönnyíti az ügyfelek számára az új készülékekhez való hozzászokást. Segítségével az első illesztés alkalmával az ügyfél számára kényelmes erősítés állítható be, amely fokozatosan, több hét alatt ére csak el az ügyfél hallácsökkenésének megfelelő optimális szintet.

A Beltone Illesztési Formula, a BAFA

A Beltone által használt illesztési formula, a Beltone Adaptív Illesztési Algoritmus (Beltone Adaptive Fitting Algorythm) megfelelő kiindulópont bármely Beltone készülék illesztéséhez. A BAFA egyesíti a hangosság normalizálását és a hangosság kiegyenlítését, és a kellő erősítés kiszámításakor az egyéni preferenciákat is számításba veszi. Az eredmény megfelelő erősítés és kényelem már a legelső illesztés alkalmával.