• Product-Page-Image-5-(1)
  Beltone First

  Egy forradalmi "Made for iPhone®" hallókészülék

 • Product Page Image Professional a
  Beltone First

  Tízből több, mint 9 ügyfél elsődleges választása

 • Product Page image 4
  Beltone First

  A Hallókészülékek Új Mércéje

  Tekintse meg a Beltone First kisfilmet!

Bemutatjuk a forradalmi Beltone First™ -öt!

A Beltone First megalkotásánál olyan úttörők inspiráltak minket mint Neil Armstrong, Albert Einstein, vagy Sir Edmund Hillary, ennek eredménye lett a készülék mely forradalmi formában egyesíti a kiváló hangzást a legmodernebb vezeték nélküli technológiával. Ismerje meg az eredményt!  Kattintson ide, és foglalja le időpontját egy Belsound képviselő általi Beltone First bemutatóra.

Product page simple spot image1

"Made for iPhone" hallókészülék.

Ügyfelei közvetlenül a Beltone First -ön keresztül bonyolíthatják telefonhívásaikat, vagy hallgathatják kedvenc zenéiket iPhone, iPad® and iPod touch® készülékeikről, anélkül, hogy bármilyen egyéb kiegészítőt, adaptert vagy alkalmazást kellene használniuk. Természetesen a Beltone First a Beltone Közvetlen Vezeték nélküli kiegészítőivel. is kompatibilis, így az ügyfél akár létrehozhatja saját egyéni hálózatát is. 

Product page simple spot image2

Az első lépés at elégedett ügyfelek felé

A Beltone First a legkorszerűbb, továbbfejlesztett digitálisal jel processzorával a pontos, tiszta hangért. Az iparági vezető visszacsatolás-kezelés és direkcionalitás kombinációjával, a Beltone First segít onnek a legmagasabb szintű hallásgondozási élményt biztosítani ügyfelei részére. Az alább látható funkciókra kattintva megismerheti miként segíthet ügyfeleinek a Beltone First piacvezető hangminősége, hogy mindent meghallhassanak amit csak szeretnének.

Product page simple spot image4

Egyre több ügyfelének lehet elsődleges választása

A Beltone First-öt olyan technológia jellemzi, amely 10-ből 9 ügyfél számára előnyösen használható a forradalmian új kapcsolódási mód, a kis méret, valamint a kiváló hangminőség következtében. 

 • New ultra power receiver option expands the fitting range to severe-to-profound hearing losses
 • New Sound Shifter feature uses frequency compression to create a great option to help clients with greater hearing losses in the higher frequencies
 • New Synchronized Satisfy feature gradually introduces amplification to new users to help them adapt easier  Product page simple spot image3

A Beltone HearPlus Alkalmazás - a még jobb kezelhetőségért.

A Beltone HearPlus alkalmazással közvetlenül, iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről lehet kompatibilis hallókészüléket vezérelni. Az iOS-t használó készülékkel való közvetlen kapcsolat lehetővé teszi a hangerő változtatását, vagy a különböző környezeti programok közötti váltást. Ez azonban jóval több egy egyszerű távirányítónál 


Learn more

Logo_red_dot_design_award_03

A 2014 Red Dot Award Design díjának nyertese.

A Beltone First™ 2014-ben elnyerte a Red Dot Design Award-ot, elismervén forradalmi technológiáit és diszkrét formáját. E két fő tényező az mely megkülönbözteti az innovatív Beltone First-öt veresnytársaitól.

A Red Dot Product Design 2014 Díj


Amennyiben részletesebben szeretne olvasni azokról a fontos jellemzőkről, amelyekkel Beltone First elérte iparági vezető hangminőségét, kattintson az alábbi linkekre.

Beltone First Hangminőség Tanulmány Hangváltó Tanulmány

Szinkronizált Élmény Tanulmány CrossLink Direkcionalitás Tanulmány
A Beltone First kompatibilis az iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, iPad (4. generáció), Retina kijelzős iPad mini, iPad mini és iPod touch (5. generáció) -iOS 7.X vagy frissebb- készülékekkel. Az Apple, az Apple logo, az iPhone, iPad és iPod touch az  Apple Inc., védjegyei az Egyesült Államok és a világ valamennyi országának területén. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye