Beltone Direct Line

TV, Telefon, hallás. Könnyedén.


A Beltone Direct Line vezeték nélküli kiegészitői könnyed módon biztosítanak kapcsolatot az önt körülvevő világgal. Nézzen ön televíziót, hallgasson zenét, vagy beszélgessen telefonon, a sztereó hang közvetlenül az ön fülében lévő hallókészülékeibe továbbítódik.

A Beltone Direct Line család az piac első 2.4 GHz-re épülő rendszere. Ennek a 2.4 GHz-es technológiának köszönhetően jóval jobb minőségű az audó-jel és minimális a késleltetés, így ön fennakadásoktól mentes, folyamatos hallásélményben részesül.
BT_Direct_SAS_fronton_white web

The Beltone Direct TV Link 2

A Beltone Direct TV Link rendszerének 2 verziója   révén ügyfelei a kiválasztott hangforrást közvetlenül, hallókészülékeikbe továbbítva hallhatják. Magas minőségű sztereó hangot továbbít televíziókból, lejátszókból és számítógépekről, közvetlenül hallókészülékeikbe, relék, papucsok, nyaki-hurkok és egyéb áthidaló kiegészítők vagy vezetékek nélkül, így kedvük szerint közlekedhetnek.  A Direct TV Link rendszer 2-es verziója új típusú digitális kapcsolódási szabványt és Dolby Digital konverziót tesz lehetővé. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden féle televízióval kompatibilis. Nincs még egy olyan vezeték nélküli TV rendszer hallókészülékek számára amely úgy egyesítené a fejlett technológiát, és a mozgás szabadságát, mint a Beltone Direct TV Link 2.
Phone-Link-2-web-2

The Beltone Direct Phone Link 2

A Beltone Direct Phone Link 2 kulcsfontosságú a telefonon történő kommunikációhoz. Apró, könnyű és egyszerűen felcsatolható, például egy ingre. A telefon csörög, ügyfele pedig egyszerűen megnyomja a gombot és a tiszta és érthető beszéd egyenesen az hallókészülékeibe továbbítódik. A Direct Phone Link 2 pedig mikrofonként is működik, így kezeik használata nélkül beszélhetnek, anélkül, hogy telefonjukat elővennék táskájukból vagy zsebükből.

 

Ezentúl a Direct Phone Lik 2 egyszerű távirányítóként is szolgál hallókészülékeikhez. Ha csupán  hangerőt szeretnék állítani,  vagy programok között váltani, a Phone Link 2 megoldás lehet számukra. F Ha pedig ennél pontosabb irányításra és nagyobb diszkrécióra vágynak, letölthetik a Beltone SmartRemote alkalmazását, and amely okostelefonjukat egy minden funkciót vezérlő távirányítóvá változtatja.

BT_Direct_RC2_fronton_white web

The Beltone Direct Remote Control 2

A Beltone Direct Remote-tal állítható a Direct TV Link 2, a Phone Link 2 és a myPAL hangereje, és diszkréten kezeli ügyfele hallókészülékeit is. Ezen túlmenően,  még a hallókészülékek mikrofonjai és az aktuálisan  csatlakoztatott hangforrás hangereje között is egyensúlyt teremt  biztosítva, hogy nem csupán a TV-t, vagy a telefont hallják, de minden mást is környezetükben.  Nagy, színes  kijelzője könnyen olvasható és információt ad a hangerőről, az aktuális környezeti programról és mind a távirányító, mind a  készülékek elemeinek állapotáról. 
myPAL 288X139

The Beltone Direct Personal Audio Link (myPAL)

A Beltone Direkt Personal Audio Link rendszere lehetővé teszi a hallókészüléket használók számára, hogy szinte bármilyen hangforrást közvetlenül, hallókészülékükbe továbbítva halljanak. Mindössze annyit kell tenniük, hogy a myPAL-t a hallgatni kívánt hangforrás közelébe helyezik, vagy megkérik az beszélőt (például idegenvezetőt), hogy csiptesse magára. Így a felhasználók hallás-élménye szabadabbá válik.